dilluns, 9 de febrer del 2015

VI Concurs de Fotografia de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible


(16 de febrer al 25 de març de 2015)

El lema del concurs és: “Reaprofitem els residus”. La temàtica d’enguany convida a reflexionar sobre el reaprofitament que realitzem dels nostres residus. Es busquen aquelles fotografies que mostrin els processos implantats en diferents vessants per tal de continuar fent ús d’elements i materials en el nostre dia a dia.

L’objecte d’aquest concurs és estimular la comunitat universitària a reflexionar sobre els processos que es relacionen amb la reutilització dels residus en les vessants químiques, mecàniques, industrials, etc. a partir de la fotografia. Les fotografies premiades podran ser exposades en el marc d’altres activitats organitzades per la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible.

S'estableix un primer premi de 200 €, un segon premi de 100 € i un tercer premi de 50€. Els premiats també rebran un exemplar del llibre Desenvolupament Sostenible, publicat per la Càtedra Dow/URV.

Els premis seran lliurats en el marc de les VII Jornades sobre Química Verda que es celebraran a la Facultat de Química de la URV els dies 15, 16 i 17 d'abril de 2015. Els premiats hauran d'assistir a l'acte de lliurament. En cas contrari no s'atorgarà el premi.

Els treballs, seguint les indicacions establertes a les bases del concurs, es podran lliurar fins el dia 25 de març de 2015 a l’adreça de correu electrònic:  desenvolupament.sostenible@urv.cat
S'ha d'incloure:
a. Un fitxer amb la fotografia presentada en format digital (mida no superior a 5 Mb).
b. Un fitxer en format PDF que incorpori la pròpia fotografia (en format més reduït), el títol o lema de la mateixa i l’explicació en la forma i extensió indicada en les bases del concurs. No s'ha de ficar el nom.
c. El FORMULARI de dades personals.
-BASES (PDF)
-FORMULARI (DOC)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada