dilluns, 13 d’octubre del 2014

Vídeo del taller d'Ethica organitzat per la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible en el marc de la Setmana de la Ciència.


La Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible organitza el taller d'Ethica durant la Setmana de la Ciència.

Enllaç

Sabeu on van a parar els vostres diners quan els ingresseu en un banc? Ethica és un joc de taula per explorar l'impacte social i ambiental de les activitats bancàries, les inversions i els negocis, i per aprendre a prendre decisions més responsables sobre la gestió dels diners. L'objectiu de l'activitat és entendre com les decisions que prenem sobre els estalvis personals i les inversions afecten altres persones i territoris, per tal de poder prendre decisions de forma informada i respectuosa amb la societat i el medi ambient, a través d'iniciatives com la banca ètica.

Actualment hi ha planificats dos tallers d'Ethica emmarcats dins de la Setmana de la Ciència de la URV, les seves dates el 19 de novembre i 1 de desembre. Qualsevol institut que vulgui realitzar o participar en alguns d'aquests tallers s'ha de posar en contacte amb la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible en la següent adreça: desenvolupament.sostenible@urv.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada